Technika - kącik przedmiotowy

Ruch drogowy

  • Konserwacja żywności
  • Kulinaria
  • Ochrona przeciwpożarowa
  • Odzież
  • Regulamin pracowni
  • Ruch drogowy

środa, 27 maja 2015

Kulinaria

  1. Zasady zdrowego żywienia
  2. Piramida zdrowego żywienia
  3. Potrawy regionalne
  4. Witaminy
  5. Żywienie człowieka - prezentacja 
  6. Składniki odżywcze  
  7. Puste kalorie czyli ,, Śmieciowe jedzenie"  
  8. Czy warto jeść owoce i warzywa? 
Autor: Sakryfikant o 21:03
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)
Motyw Eteryczny. Obsługiwane przez usługę Blogger.