Technika - kącik przedmiotowy

Ruch drogowy

  • Konserwacja żywności
  • Kulinaria
  • Ochrona przeciwpożarowa
  • Odzież
  • Regulamin pracowni
  • Ruch drogowy

wtorek, 9 czerwca 2015

Konserwacja żywności

1. Czym jest konserwacja? 
2. Fizyczne sposoby konserwacji żywności. 
3 .Biologiczne sposoby konserwacji.
4. Chemiczne sposoby konserwacji.
5. Metody konserwacji żywności - prezentacja.
6. Ciekawostki.
Autor: Unknown o 17:43
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)
Motyw Eteryczny. Obsługiwane przez usługę Blogger.